Hotel > Yunani > MetsovoAnilion > Hotel Victoria Metsovo

 


  

Hotel Victoria Metsovo

3 star hotel    Balantinou 8  5/5 "Pinggiran Bandar"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel Victoria Metsovo

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 14 Metsovo hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


3 Bintang di Metsovo
Hotel Victoria adalah hotel pemotongan yang mempunyai star rating 3. Hotel ini terletak di dalam kawasan Anilion daripada Metsovo, Yunani. Pernilaian 3 bintang dan dengan 'Pinggiran Bandar' Kedudukan tetamu 10, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik menarik. Ia juga kini menduduki tempat 1st daripada hotel 14 dalam Metsovo berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Hotel Victoria mempunyai 37 menyegarkan bilik dan kadar dari EUR 40.5 kepada EUR 130.

Apabila Metsovo, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Anilion dan Kranea, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Velonion, Kallirroi dan Sirakon juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Metsovo.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Hotel Victoria dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Metsovo ke kiri.

Hotel berhampiran Anilion
2 bintang Hotel Anax dan Hotel Bitouni yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Katogi Averof dan Oresivio adalah alternatif yang hebat berhampiran Hotel Victoria.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel Victoria Metsovo.

Hotel Victoria Metsovo

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2970s