Hotel > Anguilla > West End VillageLong Bay Village > Viceroy Anguilla Resort & Residences West End Village

 


  

Viceroy Anguilla Resort & Residences West End Village

5 star hotel    Meads Bay   2.5/5 "Sederhana"  (562 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Viceroy Anguilla Resort & Residences West End Village

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


4th Kedudukan daripada 3 West End Village hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


5 Bintang di West End Village
Viceroy Anguilla Resort & Residences adalah hotel canggih terletak di West End Village Anguilla dengan bintang Kedudukan 5. Tetamu memanggil 'Sederhana' penginapan dan memberi penarafan pengguna 5. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 3 West End Village dan berada di kedudukan nombor 4th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 166 dengan penempahan pada harga yang murah dari XCD 600 untuk XCD 4800.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Mead's Bay dan Long Bay. Dengan Cove Bay Sherricks Bay dan dalam jarak yang singkat.

Apabila West End Village, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Long Bay Village dan Lower South Hill, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Bethel, South Hill Village dan Blowing Point Village juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat West End Village.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 5 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Viceroy Anguilla Resort & Residences dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di West End Village ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Frangipani Beach Resort bintang 4 adalah berhampiran untuk Viceroy Anguilla Resort & Residences. Juga dalam kawasan adalah Frangipani Resort dan Carimar Beach Club itu. Untuk pilihan lain cuba Twin Palms Villas yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Viceroy Anguilla Resort & Residences West End Village.

Viceroy Anguilla Resort & Residences West End Village

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3430s