Hotel > Antigua dan Barbuda > WillikiesSpencers > Verandah Resort and Spa All Inclusive Willikies

 


  

Verandah Resort and Spa All Inclusive Willikies

4 star hotel    Indian Town Road  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Verandah Resort and Spa All Inclusive Willikies

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 1 Willikies hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


4 Bintang di Willikies
Verandah Resort and Spa All Inclusive 4 bintang adalah penginapan riben biru dalam Spencers, dalam Willikies, Antigua dan Barbuda. Sebagai 'Sederhana' hotel, kaunter penyambut tetamu disediakan untuk membantu sepanjang penginapan anda. Tetamu kadar 5 harta daripada 10. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 1 Willikies dan berada di kedudukan nombor 1st keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 200 dengan penempahan pada harga yang murah dari XCD 730 untuk XCD 730.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Verandah Resort and Spa All Inclusive terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Long Bay dan Laurys Bay. Muddy Bay dan Little Deep Bay juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 1st dalam Willikies.

kawasan tempatan perbandingan seperti Spencers dan Sign yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Mayers, Grays dan Comfort Hall juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Willikies.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Agoda and Otels.com. Mencari kadar Verandah Resort and Spa All Inclusive dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Willikies ke kiri.

Hotel berhampiran Spencers
3.5 bintang Verandah Resort & Spa Antigua All Inclusive dan Ellen Bay Inn yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Grand Pineapple Beach Antigua All Inclusive dan Grand Pineapple Antigua Beach Resorts adalah alternatif yang hebat berhampiran Verandah Resort and Spa All Inclusive.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Verandah Resort and Spa All Inclusive Willikies.

Verandah Resort and Spa All Inclusive Willikies

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2813s