Hotel > Yunani > GeorgioupolisAsproulianoi > Vantaris Beach Georgioupolis

 


  

Vantaris Beach Georgioupolis

4 star hotel    45th Km. National Road Chania-Rethymnon  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Vantaris Beach Georgioupolis

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


7th Kedudukan daripada 21 Georgioupolis hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


4 Bintang di Georgioupolis
Panduan Bagi bintang penginapan 4 dalam Georgioupolis, mencari lagi daripada Vantaris Beach, penginapan bernas berhampiran Asproulianoi dalam Yunani. Ulasan tetamu menjaringkan 5 harta daripada 10 atau 'Sederhana. Daripada jumlah hotel 21 dalam Georgioupolis, hotel ini kini menduduki tempat 7th berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah EUR 43 untuk EUR 148. Terdapat 132 2baik bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Ormos Almirou dan Ormiskos Voukoles. Dengan Khelidhoni Ormos Almiridhos dan dalam jarak yang singkat.

Apabila Georgioupolis, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Asproulianoi dan Valarina, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Dhramia, Kavallos Dhimitrouliana dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Agoda and Otels.com. Mencari kadar Vantaris Beach dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Georgioupolis ke kiri.

Hotel berhampiran Asproulianoi
4 bintang Vantaris Palace dan Sandy Beach yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Delfina Art Hotel dan Happy Days Beach Hotel & Bungalows adalah alternatif yang hebat berhampiran Vantaris Beach.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Vantaris Beach Georgioupolis.

Vantaris Beach Georgioupolis

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.4844s