Hotel > Laos > Vang ViengBan Khouaphan > Vansana Vangvieng Hotel Vang Vieng

 


  

Vansana Vangvieng Hotel Vang Vieng

3 star hotel    Ban Sisavang  3.4/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Vansana Vangvieng Hotel Vang Vieng

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


42nd Kedudukan daripada 85 Vang Vieng hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Selesa Penginapan berdekatan Ban Khouaphan
Vansana Vangvieng Hotel adalah penginapan penapisan dan bersantai dengan bintang Kedudukan 3, yang terletak di kawasan Ban Khouaphan daripada Vang Vieng, Laos. Tetamu memanggil 'Sederhana' penginapan dan memberi penarafan pengguna 6.8. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Daripada jumlah hotel 85 dalam Vang Vieng, hotel ini kini menduduki tempat 42nd berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah LAK 55 untuk LAK . Terdapat 47 penarikan bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Apabila Vang Vieng, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Ban Khouaphan dan Ban Nagna (1), kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Ban Hat Douei, Ban Houayngam Ban Nadouang dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Agoda and Otels.com. Mencari kadar Vansana Vangvieng Hotel dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Vang Vieng ke kiri.

Hotel berhampiran Ban Khouaphan
1.5 bintang TCK View Guesthouse dan Popular View Guesthouse yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Phoubane Guest House dan SaySong Guest House adalah alternatif yang hebat berhampiran Vansana Vangvieng Hotel.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Vansana Vangvieng Hotel Vang Vieng. Vansana Vangvieng Hotel Vang Vieng

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.1880s