Hotel > Belanda > VughtVlasmeer > Van der Valk 's-Hertogenbosch – Vught

 


  

Van der Valk 's-Hertogenbosch – Vught

4 star hotel    Bosscheweg 2  3.6/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Van der Valk 's-Hertogenbosch – Vught

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 2 Vught hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Cantik Penginapan di Vught
Van der Valk Hotel 's Hertogenbosch – Vught adalah hotel baik terletak di Vught Belanda dengan bintang Kedudukan 4. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Baik' dengan skor pengguna 7.2 - menjadikannya pilihan meriah. Daripada jumlah hotel 2 dalam Vught, hotel ini kini menduduki tempat 1st berdasarkan purata ulasan dan harga. Kemudahan termasuk Perkhidmatan Bilik dan Pusat Perniagaan disediakan untuk tetamu bilik di Van der Valk Hotel 's Hertogenbosch – Vught. Juga disediakan Internet kelajuan tinggi dan Bilik Kecergasan Senaman. Perkhidmatan dan ciri-ciri penginapan yang lain termasuk Restoran, Pencapaian Warga kurang upaya dan Tempat Letak Kereta.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 125 dengan penempahan pada harga yang murah dari EUR 85 untuk EUR 164.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Stedelijk Museum 's-Hertogenbosch dan Stadskantoor 's-Hertogenbosch. Dengan Nationaal Monument Kamp Vught Provinciehuis Noord-Brabant dan dalam jarak yang singkat.

Apabila Vught, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Vlasmeer dan De Pettelaar, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Deuteren, 's-Hertogenbosch dan Vughtsche Hoeven juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Vught.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Van der Valk Hotel 's Hertogenbosch – Vught dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Vught ke kiri.

Hotel berhampiran Vlasmeer
0 bintang Vakantiehuis Den Bosch dan Golden Tulip Hotel Central yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Best Western Eurohotel dan B&B St. Josephstraat adalah alternatif yang hebat berhampiran Van der Valk Hotel 's Hertogenbosch – Vught.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Van der Valk 's-Hertogenbosch – Vught.

Van der Valk 's-Hertogenbosch – Vught

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3594s