Hotel > Amerika Syarikat > EugeneBethel > Valley River Inn Eugene

 


  

Valley River Inn Eugene

3 star hotel    1000 Valley River Way  2.5/5 "Sederhana"  (71 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Valley River Inn Eugene

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


14th Kedudukan daripada 32 Eugene hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


3Bajet Penginapan di Eugene
Valley River Inn adalah penginapan sesuai dengan bintang Kedudukan 3, yang terletak di kawasan Bethel daripada Eugene, Amerika Syarikat. Tetamu memanggil 'Sederhana' penginapan dan memberi penarafan pengguna 5. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 32 Eugene dan berada di kedudukan nombor 14th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah USD 104 untuk USD 394. Terdapat 257 bajet bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Valley River Center dan River House. Dengan KRVM-FM Greenway Bike Bridge dan dalam jarak yang singkat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Bethel dan College Hill yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. River Road, Santa Clara dan Glenwood juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Eugene.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 5 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Valley River Inn dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Eugene ke kiri.

Hotel berhampiran Bethel
2.5 bintang Residence Inn Eugene dan Courtesy Inn Eugene yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Red Carpet Inn dan Red Carpet Motel Eugene adalah alternatif yang hebat berhampiran Valley River Inn.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Valley River Inn Eugene.

Valley River Inn Eugene

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3281s