Hotel > Yunani > CreteBali > Valentino Apartments Crete

 


  

Valentino Apartments Crete

0 star hotel    Bali  5/5 "Pinggiran Bandar"  (13 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Valentino Apartments Crete

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 92 Crete hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Valentino Apartments Gambaran Umum
Valentino Apartments adalah hotel 4fungsi terletak di Crete Yunani dengan bintang Kedudukan 0. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 10 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Pinggiran Bandar' untuk penginapan di seluruh Yunani. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 92 Crete dan berada di kedudukan nombor 1st keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik
Valentino Apartments mempunyai 8 mampu bilik dan kadar dari EUR 24 kepada EUR 57.

Lokasi
Sebagai 1st yang paling popular dalam hotel Crete terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Ormos Bali dan Ormiskos Panormos. Skaleta dan Ormos Fodhele juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

Apabila Crete, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Bali dan Vlikhadha, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Exandis, Ayia dan Metokhion Ayias juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Crete.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar Valentino Apartments dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Crete ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Bali Beach Hotel bintang 3 adalah berhampiran untuk Valentino Apartments. Juga dalam kawasan adalah Zoe Hotel dan Nostos Beach itu. Untuk pilihan lain cuba Elpis Studio Apartments yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Valentino Apartments Crete. Valentino Apartments Crete

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.4063s