Hotel > Jerman > GammelinBakendorf > Hotel und Landgasthof zum Hahn Gammelin

 


  

Hotel und Landgasthof zum Hahn Gammelin

0 star hotel    Hauptstraße 24  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel und Landgasthof zum Hahn Gammelin

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 1 Gammelin hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Mampu Penginapan berdekatan Bakendorf
Hotel und Landgasthof zum Hahn adalah penginapan 1fungsi dengan bintang Kedudukan 0, yang terletak di kawasan Bakendorf daripada Gammelin, Jerman. Pernilaian 0 bintang dan dengan 'Sederhana' Kedudukan tetamu 5, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik fungsi. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 1st daripada sejumlah hotel 1 di kawasan itu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 9 dengan penempahan pada harga yang murah dari EUR 24 untuk EUR 44.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Hotel und Landgasthof zum Hahn terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Stadion Lambrechtsgrund dan Mecklenburgisches Staatstheater Schwerin. Staatliches Museum Schwerin dan Sendemast Schwerin-Zippendorf juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 1st dalam Gammelin.

kawasan tempatan perbandingan seperti Bakendorf dan Muhlenbeck yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Gammelin. Kothendorf, Besendorf dan Warsow juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Gammelin.

Bandingkan laman hotel 2 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Hotel und Landgasthof zum Hahn. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com and Hotels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Gammelin ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Hotel und Restaurant KA&KA bintang 2 adalah berhampiran untuk Hotel und Landgasthof zum Hahn. Juga dalam kawasan adalah Hotel Hamburg-Wittenburg dan Europa Hotel Schwerin itu. Untuk pilihan lain cuba Hotel Landhaus - Wittenburg yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel und Landgasthof zum Hahn Gammelin.

Hotel und Landgasthof zum Hahn Gammelin

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.5322s