Hotel > Australia > CairnsEdge Hill > Uhub Hotel Cairns

 


  

Uhub Hotel Cairns

4 star hotel    136 Sheridan Street, Sunshine Tower Complex  3.4/5 "Sederhana"  (21 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Uhub Hotel Cairns

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


101st Kedudukan daripada 178 Cairns hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


4 Bintang di Cairns
Uhub Hotel adalah hotel gembira yang mempunyai star rating 4. Hotel ini terletak di dalam kawasan Edge Hill daripada Cairns, Australia. Tetamu memanggil 'Sederhana' penginapan dan memberi penarafan pengguna 6.8. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Tetamu Huno.com dalam kedudukan 101st daripada sejumlah hotel 178 di kawasan itu. Ciri-ciri penginapan Perkhidmatan Bilik, Tempat Letak Kereta Internet kelajuan tinggi dan kemudahan-kemudahan. Terdapat juga Restoran. Terdapat juga Pencapaian Warga kurang upaya, kolam renang dan Pembantu Rencam disediakan semasa masa anda di Uhub Hotel.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 5 dengan penempahan pada harga yang murah dari AUD 98 untuk AUD 420.

kawasan tempatan perbandingan seperti Edge Hill dan Woree yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Stratford, Freshwater dan White Rock juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Cairns.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 5 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com and Laterooms. Mencari kadar Uhub Hotel dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Cairns ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Cairns Sunshine Tower Hotel bintang 3 adalah berhampiran untuk Uhub Hotel. Juga dalam kawasan adalah Njoy! Travellers Resort dan Best Western City Sheridan itu. Untuk pilihan lain cuba Nomads Cairns Beach House Hotel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Uhub Hotel Cairns. Uhub Hotel Cairns

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2656s