Hotel > Thailand > Ubon RatchathaniBan Na Khwai > Ubon Hotel Ubon Ratchathani

 


  

Ubon Hotel Ubon Ratchathani

3 star hotel    2 Ubonkit Road, T.Naimueng, A.Mueng,   3.9/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Ubon Hotel Ubon Ratchathani

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


10th Kedudukan daripada 41 Ubon Ratchathani hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Ubon Hotel Gambaran Umum
Panduan Bagi bintang penginapan 3 dalam Ubon Ratchathani, mencari lagi daripada Ubon Hotel, penginapan 3bajet berhampiran Ban Na Khwai dalam Thailand. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 7.8 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Baik' untuk penginapan di seluruh Thailand. Daripada jumlah hotel 41 dalam Ubon Ratchathani, hotel ini kini menduduki tempat 10th berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah THB 680 untuk THB . Terdapat 126 pemotongan bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Apabila Ubon Ratchathani, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Ban Na Khwai dan Ban Tha Bo, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Ban Nong Bua, Warin Chamrap dan Ban Thap Thai juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Ubon Ratchathani.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Agoda. Mencari kadar Ubon Hotel dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Ubon Ratchathani ke kiri.

Hotel berhampiran Ban Na Khwai
3 bintang The Ratchathani Hotel and Restaurant dan Sri Isan Hotel yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk T3 House dan Bua Boutique Hotel adalah alternatif yang hebat berhampiran Ubon Hotel.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Ubon Hotel Ubon Ratchathani.

Ubon Hotel Ubon Ratchathani

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2031s