Hotel > Thailand > Warin ChamrapBan Kut Ra-ngum > Ubon Nhamsub Resort Warin Chamrap

 


  

Ubon Nhamsub Resort Warin Chamrap

3 star hotel    KM.7 Warin Chamrab-Phiboonmangsaharn Rd. T.Boong Mai Warin Chamrab, Warinchamrap, Ubon Ratchathani  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Ubon Nhamsub Resort Warin Chamrap

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 2 Warin Chamrap hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Baik Penginapan di Warin Chamrap
Ban Kut Ra-ngum adalah penginapan kepada Ubon Nhamsub Resort diberi bintang nilai 3. Ia adalah cara yang semua majlis untuk bermalam di Warin Chamrap, Thailand. Tetamu memanggil 'Sederhana' penginapan dan memberi penarafan pengguna 5. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Ia juga kini menduduki tempat 2nd daripada hotel 2 dalam Warin Chamrap berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Ubon Nhamsub Resort mempunyai 33 pertengahan tetapi sangat bagus bilik dan kadar dari THB 500 kepada THB .

Apabila Warin Chamrap, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Ban Kut Ra-ngum dan Ban Bung Mai, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Ubon, Ban Tae dan Ban Wang Kang Hung juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Warin Chamrap.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Agoda. Mencari kadar Ubon Nhamsub Resort dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Warin Chamrap ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Aunruen Residence&Restaurant bintang 5 adalah berhampiran untuk Ubon Nhamsub Resort. Juga dalam kawasan adalah Ingmoon Riverside Resort and Spa dan Wangnong Resort itu. Untuk pilihan lain cuba Krungtong Hotel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Ubon Nhamsub Resort Warin Chamrap.

Ubon Nhamsub Resort Warin Chamrap

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2188s