Hotel > Vietnam > Ho Chi MinhXom Chieu > Tulips Saigon Ho Chi Minh

 


  

Tulips Saigon Ho Chi Minh

2 star hotel    260 Ly Tu Trong Street  4/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Tulips Saigon Ho Chi Minh

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


151st Kedudukan daripada 653 Ho Chi Minh hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 

Cari Bijak Penginapan
Tulips Hotel Saigon adalah penginapan penarikan dengan bintang Kedudukan 2, yang terletak di kawasan Xom Chieu daripada Ho Chi Minh, Vietnam. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Baik' dengan skor pengguna 7.9 - menjadikannya pilihan bijak dan selesa. Daripada jumlah hotel 653 dalam Ho Chi Minh, hotel ini kini menduduki tempat 151st berdasarkan purata ulasan dan harga. Kemudahan termasuk perkhidmatan ulang-alik lapangan terbang dan Perkhidmatan Bilik disediakan untuk tetamu bilik di Tulips Hotel Saigon. Juga disediakan Pembantu Kunjungan dan Lif . Tetamu juga boleh menggunakan pendingin hawa, 24 jam Penyambut Tetamu dan Cucian Kering, semua yang boleh didapati sepanjang penginapan anda.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 22 dengan penempahan pada harga yang murah dari VND 24 untuk VND 54.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran So Lao Dong dan San Van Dong Vuon Tao Dan. Dengan Rex hotel-movie theater Uy Ban Nhan Dan TP HCM dan dalam jarak yang singkat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Xom Chieu dan Da Kao yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Ho Chi Minh. Ap Dinh, Tan Dinh dan Khanh Hoi juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Ho Chi Minh.

Bandingkan laman hotel 3 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Tulips Hotel Saigon. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com, Agoda and Laterooms. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Ho Chi Minh ada ke kiri.

Hotel berhampiran Xom Chieu
2 bintang BlueWind Hotel dan Alagon Hotel Saigon yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Holiday Hotel dan Hoang Hai Long South Hotel adalah alternatif yang hebat berhampiran Tulips Hotel Saigon.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Tulips Saigon Ho Chi Minh. Tulips Saigon Ho Chi Minh

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2969s