Hotel > Arab Saudi > Ta'ifAl Faysaliyah > Tulip Inn Altaif Ta'if

 


  

Tulip Inn Altaif Ta'if

4 star hotel    Abu Baker Street  3/5 "Sederhana"  (4 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Tulip Inn Altaif Ta'if

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 13 Ta'if hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Penarikan Penginapan berdekatan Al Faysaliyah
Tulip Inn Altaif adalah penginapan menarik dengan bintang Kedudukan 4, yang terletak di kawasan Al Faysaliyah daripada Ta'if, Arab Saudi. Sebagai 'Sederhana' hotel, kaunter penyambut tetamu disediakan untuk membantu sepanjang penginapan anda. Tetamu kadar 6 harta daripada 10. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 1st daripada sejumlah hotel 13 di kawasan itu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 84 dengan penempahan pada harga yang murah dari SAR 300 untuk SAR 1450.

kawasan tempatan perbandingan seperti Al Faysaliyah dan Ma`shi yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Ta'if. Ash Shuhada' ash Shamaliyah, Al Mathnah dan Hawaya juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Ta'if.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Tulip Inn Altaif dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Ta'if ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Awaliv International Hotel bintang 5 adalah berhampiran untuk Tulip Inn Altaif. Juga dalam kawasan adalah Sharqiat Al Taif for Hotel Apartments dan RAMADA AL HADA HTL AND SUITES itu. Untuk pilihan lain cuba Ramada Al Hada Hotel And Suites yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Tulip Inn Altaif Ta'if.

Tulip Inn Altaif Ta'if

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2344s