Hotel > Vietnam > Ho Chi MinhXom Chieu > Tuan Phuong Hotel Ho Chi Minh

 


  

Tuan Phuong Hotel Ho Chi Minh

2 star hotel    55 Thu Khoa Huan  4/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Tuan Phuong Hotel Ho Chi Minh

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


151st Kedudukan daripada 653 Ho Chi Minh hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Gembira Penginapan di Ho Chi Minh
Panduan Bagi bintang penginapan 2 dalam Ho Chi Minh, mencari lagi daripada Tuan Phuong Hotel, penginapan bijak berhampiran Xom Chieu dalam Vietnam. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 7.9 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Baik' untuk penginapan di seluruh Vietnam. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 151st daripada sejumlah hotel 653 di kawasan itu.

Bilik
Tuan Phuong Hotel mempunyai 30 julat-pertengahan bilik dan kadar dari VND 24.95 kepada VND 59.89.

Lokasi
Dengan hotel 653 dalam Ho Chi Minh dan Tuan Phuong Hotel bertaraf 151st, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk San Van Dong Vuon Tao Dan dan So Lao Dong . Rex hotel-movie theater Uy Ban Nhan Dan TP HCM dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

Apabila Ho Chi Minh, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Xom Chieu dan Da Kao, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Ap Dinh, Tan Dinh Thi Nghe dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Agoda. Mencari kadar Tuan Phuong Hotel dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Ho Chi Minh ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Lan Lan 2 Hotel bintang 3 adalah berhampiran untuk Tuan Phuong Hotel. Juga dalam kawasan adalah Blue Diamond Hotel dan A & EM Corp - Royal Palace Hotel itu. Untuk pilihan lain cuba Hong Hac Hotel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Tuan Phuong Hotel Ho Chi Minh. Tuan Phuong Hotel Ho Chi Minh

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3281s