Hotel > Vietnam > Da LatAp Xuan An > Trung Cang Hotel Da Lat

 


  

Trung Cang Hotel Da Lat

2 star hotel    4A Bui Thi Xuan   3.6/5 "Baik"  (30 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Trung Cang Hotel Da Lat

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


44th Kedudukan daripada 26 Da Lat hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Trung Cang Hotel Gambaran Umum
Panduan Terletak di kawasan yang Ap Xuan An daripada Da Lat, Vietnam, Trung Cang Hotel adalah selesa2 bintang penginapan. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Baik' dengan skor pengguna 7.2 - menjadikannya pilihan berfungsi tetapi menyenangkan. Ia juga kini menduduki tempat 44th daripada hotel 26 dalam Da Lat berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah VND 25 untuk VND 70. Terdapat 27 1selesa bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Apabila Da Lat, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Ap Xuan An dan Ap Da Thanh, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Ap Da Thien, Khu Chi Lang dan Ap Da Loi juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Da Lat.

Bandingkan laman hotel 4 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Trung Cang Hotel. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda and Hotels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Da Lat ada ke kiri.

Hotel berhampiran Ap Xuan An
1 bintang Thuy Tran Hotel dan Blue Moon Hotel & Spa yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Blue Moon Resort & Spa dan Fortune Dai Loi Hotel adalah alternatif yang hebat berhampiran Trung Cang Hotel.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Trung Cang Hotel Da Lat.

Trung Cang Hotel Da Lat

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2031s