Hotel > Australia > Gold CoastSurfers Paradise > Trickett Gardens Holiday Inn Gold Coast

 


  

Trickett Gardens Holiday Inn Gold Coast

3.5 star hotel    24-30 Trickett St- Surfers Paradise   4/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Trickett Gardens Holiday Inn Gold Coast

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


154th Kedudukan daripada 412 Gold Coast hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Trickett Gardens Holiday Inn dalam Surfers Paradise
Trickett Gardens Holiday Inn 3.5 bintang adalah penginapan bernas dalam Surfers Paradise, dalam Gold Coast, Australia. Ulasan tetamu menjaringkan 7.9 harta daripada 10 atau 'Baik. Ia juga kini menduduki tempat 154th daripada hotel 412 dalam Gold Coast berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah AUD 110 untuk AUD 159. Terdapat 33 semua majlis bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Trickett Gardens Holiday Inn terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Moondarewa Bay dan Browns Bay. Perulpa Bay dan Redland Bay juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 154th dalam Gold Coast.

kawasan tempatan perbandingan seperti Surfers Paradise dan Broadbeach yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Main Beach, Benowa dan Mermaid Beach juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Gold Coast.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Agoda and Laterooms. Mencari kadar Trickett Gardens Holiday Inn dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Gold Coast ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Surfers International Apartments Resort bintang 3.5 adalah berhampiran untuk Trickett Gardens Holiday Inn. Juga dalam kawasan adalah Breakfree Aloha Resort dan Beachcomber Resort itu. Untuk pilihan lain cuba Surfers International Apartments yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Trickett Gardens Holiday Inn Gold Coast. Trickett Gardens Holiday Inn Gold Coast

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2188s