Hotel > United Kingdom > DalbeattieKippford > Trewan Bed and Breakfast Dalbeattie

 


  

Trewan Bed and Breakfast Dalbeattie

4 star hotel    97 William Street  2.5/5 "Sederhana"  (9 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Trewan Bed and Breakfast Dalbeattie

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


3rd Kedudukan daripada 2 Dalbeattie hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


4 Bintang di Dalbeattie
Panduan Terletak di kawasan yang Kippford daripada Dalbeattie, United Kingdom, Trewan Bed and Breakfast adalah cantik4 bintang penginapan. Ulasan tetamu menjaringkan 5 harta daripada 10 atau 'Sederhana. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 3rd daripada sejumlah hotel 2 di kawasan itu.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah GBP 75 untuk GBP 100. Terdapat 2 gembira bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Sebagai 3rd yang paling popular dalam hotel Dalbeattie terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Palmerston Park dan Robert Burns Centre. Holme House dan St Michaels Mount juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Kippford dan Lochend yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Boreland of Colvend, Rockcliffe dan West Barcloy juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Dalbeattie.

Bandingkan laman hotel 3 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Trewan Bed and Breakfast. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Dalbeattie ada ke kiri.

Hotel berhampiran Kippford
4 bintang Craignair Guest House dan Kerr Cottage B&B yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Dalbeattie Guest House dan The Anchor Hotel adalah alternatif yang hebat berhampiran Trewan Bed and Breakfast.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Trewan Bed and Breakfast Dalbeattie.

Trewan Bed and Breakfast Dalbeattie

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2031s