Hotel > Thailand > BangkokBang Chak > Bangkok Tree House

 


  

Bangkok Tree House

4 star hotel    60 Moo1, Petchaheung Rd soi 26, Bang Nampeung, Phra Pradeang. Samutprakarn  3.8/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Bangkok Tree House

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


466th Kedudukan daripada 1144 Bangkok hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Bangkok Tree House Gambaran Umum
Bangkok Tree House adalah hotel bagus terletak di Bangkok Thailand dengan bintang Kedudukan 4. Tetamu memanggil 'Baik' penginapan dan memberi penarafan pengguna 7.6. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Daripada jumlah hotel 1144 dalam Bangkok, hotel ini kini menduduki tempat 466th berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 11 dengan penempahan pada harga yang murah dari THB 4590 untuk THB 5590.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Bangkok Tree House terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Industrial Ring Bridge dan Theo Hong Building. Nation Tower dan Naval Museum juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 466th dalam Bangkok.

kawasan tempatan perbandingan seperti Bang Chak dan Ban Bang Nam Phueng yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Ban Fai Mai, Ban Khlong Khet dan Ban Khlong Wat juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Bangkok.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Agoda. Mencari kadar Bangkok Tree House dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Bangkok ke kiri.

Hotel berhampiran Bang Chak
3 bintang Phuengnang Homestay dan Pyaoy Longstay (Phuyai Aoy Longstay) yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Brighton Bangkok Suite dan Brighton Suite adalah alternatif yang hebat berhampiran Bangkok Tree House.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Bangkok Tree House. Bangkok Tree House

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3906s