Hotel > Amerika Syarikat > FairfieldCordelia Junction > Travelodge Fairfield/Napa Valley

 


  

Travelodge Fairfield/Napa Valley

3 star hotel    4625 Central Way  2.7/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Travelodge Fairfield/Napa Valley

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


10th Kedudukan daripada 17 Fairfield hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 

Cari Baik Penginapan
Travelodge Fairfield/Napa Valley adalah hotel cemerlang yang mempunyai star rating 3. Hotel ini terletak di dalam kawasan Cordelia Junction daripada Fairfield, Amerika Syarikat. Ulasan tetamu purata 'Sederhana' dengan skor pengguna 5.4. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 10th daripada sejumlah hotel 17 di kawasan itu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 106 dengan penempahan pada harga yang murah dari USD 56 untuk USD 72.

Lokasi
Sebagai 10th yang paling popular dalam hotel Fairfield terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Cordelia Fire Protection District dan Fairfield Fire Department Station 35. Fairfield Fire Department Station 37 dan Suisun Fire Protection District juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Cordelia Junction dan Cordelia yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Thomasson, Rockville dan Danielson juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Fairfield.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Travelodge Fairfield/Napa Valley dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Fairfield ke kiri.

Hotel berhampiran Cordelia Junction
2 bintang Fairfield Inn & Suites Fairfield Napa Valley Area dan Econo Lodge Inn & Suites yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Fairfield Inn & Suites by Marriott Fairfield Napa Valley dan Holiday Inn Express Fairfield - Napa Valley adalah alternatif yang hebat berhampiran Travelodge Fairfield/Napa Valley.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Travelodge Fairfield/Napa Valley.

Travelodge Fairfield/Napa Valley

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.6709s