Hotel > Amerika Syarikat > Yuba CitySouth Yuba City > Travelodge Yuba City

 


  

Travelodge Yuba City

3 star hotel    965 Gray Avenue  2.5/5 "Sederhana"  (70 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Travelodge Yuba City

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


3rd Kedudukan daripada 7 Yuba City hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


3 Bintang di Yuba City
Panduan Bagi bintang penginapan 3 dalam Yuba City, mencari lagi daripada Travelodge Yuba City, penginapan pertengahan tetapi sangat bagus berhampiran South Yuba City dalam Amerika Syarikat. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 5 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Sederhana' untuk penginapan di seluruh Amerika Syarikat. Ia juga kini menduduki tempat 3rd daripada hotel 7 dalam Yuba City berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 84 dengan penempahan pada harga yang murah dari USD 59.99 untuk USD 75.99.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Travelodge Yuba City terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Yuba City Fire Department Station 1 dan Sutter County Museum. Yuba City Womens Club dan Yuba City City Hall juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 3rd dalam Yuba City.

Apabila Yuba City, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk South Yuba City dan Colusa Junction, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Marysville, Tierra Buena dan Berg juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Yuba City.

Bandingkan laman hotel 5 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Travelodge Yuba City. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Yuba City ada ke kiri.

Hotel berhampiran South Yuba City
2 bintang Palisade Hotel dan Bonanza Inn Magnuson Grand Hotel yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Best Western Bonanza Inn dan Onstott Hotel adalah alternatif yang hebat berhampiran Travelodge Yuba City.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Travelodge Yuba City.

Travelodge Yuba City

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2344s