Hotel > Amerika Syarikat > SeattleBelltown > Travelodge Seattle by Space Needle

 


  

Travelodge Seattle by Space Needle

2 star hotel    200 6th Avenue North  3.8/5 "Baik"  (334 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Travelodge Seattle by Space Needle

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


56th Kedudukan daripada 107 Seattle hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Travelodge Seattle by the Space Needle dalam Belltown
Travelodge Seattle by the Space Needle adalah penginapan berfungsi tetapi menyenangkan dengan bintang Kedudukan 2, yang terletak di kawasan Belltown daripada Seattle, Amerika Syarikat. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Ulasan tetamu purata 'Baik' dengan skor pengguna 7.5. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 56th daripada sejumlah hotel 107 di kawasan itu. Ciri-ciri penginapan Pusat Perniagaan, Bilik Kecergasan Senaman Perkhidmatan Bilik dan kemudahan-kemudahan. Terdapat juga Internet kelajuan tinggi. Perkhidmatan dan ciri-ciri penginapan yang lain termasuk Tempat Letak Kereta, Pencapaian Warga kurang upaya dan kolam renang.

Bilik
Travelodge Seattle by the Space Needle mempunyai 88 mampu bilik dan kadar dari USD 74.96 kepada USD 299.95.

Lokasi
Dengan hotel 107 dalam Seattle dan Travelodge Seattle by the Space Needle bertaraf 56th, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Experience Music Project dan Seattle Fire Department Station 2 Belltown . Children's Museum of Seattle Space Needle dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

Apabila Seattle, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Belltown dan Denny Regrade, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Broadway, Capitol Hill Queen Anne dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Bandingkan laman hotel 5 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Travelodge Seattle by the Space Needle. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Seattle ada ke kiri.

Hotel berhampiran Belltown
0 bintang Travelodge Seattle Center dan Travelodge Seattle Center yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Best Western Plus Executive Inn dan Hyatt Place Seattle Downtown Hotel adalah alternatif yang hebat berhampiran Travelodge Seattle by the Space Needle.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Travelodge Seattle by Space Needle. Travelodge Seattle by Space Needle

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3750s