Hotel > Amerika Syarikat > DaytonMurlin Heights > Travelodge Dayton Airport

 


  

Travelodge Dayton Airport

2 star hotel    7575 Poe Ave.  2.5/5 "Sederhana"  (1 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Travelodge Dayton Airport

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


15th Kedudukan daripada 38 Dayton hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 

Cari Bijak dan berfungsi Penginapan
Travelodge Dayton Airport adalah hotel 1selesa yang mempunyai star rating 2. Hotel ini terletak di dalam kawasan Murlin Heights daripada Dayton, Amerika Syarikat. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Ulasan tetamu purata 'Sederhana' dengan skor pengguna 5. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 15th daripada sejumlah hotel 38 di kawasan itu.

Bilik
Travelodge Dayton Airport mempunyai 62 pemotongan bilik dan kadar dari USD 30.59 kepada USD 69.99.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Travelodge Dayton Airport terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Butler Township Fire Department Station 88 dan Vandalia Fire Division Station 2. Harrison Township Fire Department Station 95 dan Vandalia Fire Department Station 1 juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 15th dalam Dayton.

Apabila Dayton, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Murlin Heights dan Miami Villa, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Taylorsville, Vandalia Northridge dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Bandingkan laman hotel 4 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Travelodge Dayton Airport. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda and Hotels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Dayton ada ke kiri.

Hotel berhampiran Murlin Heights
1.5 bintang Knights Inn Dayton North dan Dayton Airport Inn & Suites yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk RODEWAY INN DAYTON dan Days Inn Dayton adalah alternatif yang hebat berhampiran Travelodge Dayton Airport.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Travelodge Dayton Airport.

Travelodge Dayton Airport

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3438s