Hotel > Antigua dan Barbuda > BolandsJolly Harbour > Tranquility Bay Antigua Bolands

 


  

Tranquility Bay Antigua Bolands

4 star hotel    Bolands  2.5/5 "Sederhana"  (158 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Tranquility Bay Antigua Bolands

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


3rd Kedudukan daripada 1 Bolands hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Bernas Tranquility Bay Antigua
Selamat datang ke Tranquility Bay Antigua 4bintang, penginapan indah berhampiran Jolly Harbour dalam Bolands, Antigua dan Barbuda. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Sederhana' dengan skor pengguna 5 - menjadikannya pilihan cemerlang. Ia juga kini menduduki tempat 3rd daripada hotel 1 dalam Bolands berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 75 dengan penempahan pada harga yang murah dari XCD 265 untuk XCD 425.

Lokasi
Dengan hotel 1 dalam Bolands dan Tranquility Bay Antigua bertaraf 3rd, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Morris Bay dan Lignumvitae Bay . Ffryes Bay New Division Bay dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

Apabila Bolands, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Jolly Harbour dan Cedar Hall, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Blubber Valley, Jennings dan Yorks juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Bolands.

Bandingkan laman hotel 5 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Tranquility Bay Antigua. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Bolands ada ke kiri.

Hotel berhampiran Jolly Harbour
3 bintang Jolly Beach Resort & Spa All Inclusive dan HBK Villa Rentals yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Hermitage Bay All Inclusive dan Sugar Ridge Resort LTD adalah alternatif yang hebat berhampiran Tranquility Bay Antigua.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Tranquility Bay Antigua Bolands.

Tranquility Bay Antigua Bolands

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.0938s