Hotel > Jepun > ChigasakiKowada > Toyoko Inn Shonan Chigasaki-eki Kita-guchi

 


  

Toyoko Inn Shonan Chigasaki-eki Kita-guchi

2 star hotel    Chigasaki 1-2-53  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Toyoko Inn Shonan Chigasaki-eki Kita-guchi

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 1 Chigasaki hotel Booking.com
Semak Harga

 


Menyeronokan Toyoko Inn Shonan Chigasaki eki Kita guchi
Toyoko Inn Shonan Chigasaki eki Kita guchi sesuai adalah penginapan2 bintang berhampiran Kowada dalam Chigasaki, Jepun. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 1 Chigasaki dan berada di kedudukan nombor 1st keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik
Toyoko Inn Shonan Chigasaki eki Kita guchi mempunyai 156 pertengahan tetapi sangat bagus bilik dan kadar dari JPY 6480 kepada JPY 9480.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Chigasaki-shiyakusho dan Hiratsuka-shiyakusho. Dengan Fujisawa-shiyakusho Oiso-machiyakuba dan dalam jarak yang singkat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Kowada dan Takata yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Suka, Tsujido dan Ebina juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Chigasaki.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Otels.com. Mencari kadar Toyoko Inn Shonan Chigasaki eki Kita guchi dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Chigasaki ke kiri.

Hotel berhampiran Kowada
2 bintang Toyoko Inn Shonan Hiratsuka-eki Kita-guchi No.2 dan Hotel Livemax Hiratsuka Ekimae yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Toyoko Inn Shonan Hiratsuka-eki Kita-guchi No.1 dan The Hours Shonan Hiratsuka (Formerly Park Inn Hotel Hiratsuka) adalah alternatif yang hebat berhampiran Toyoko Inn Shonan Chigasaki eki Kita guchi.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Toyoko Inn Shonan Chigasaki-eki Kita-guchi.

Toyoko Inn Shonan Chigasaki-eki Kita-guchi

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2344s