Hotel > Jepun > OyamaYuki > Toyoko Inn Oyama-eki Higashi-guchi No.1

 


  

Toyoko Inn Oyama-eki Higashi-guchi No.1

2 star hotel    Ekihigashidori 1-4-5   2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Toyoko Inn Oyama-eki Higashi-guchi No.1

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 2 Oyama hotel Booking.com
Semak Harga

 

Cari Selesa Penginapan
Toyoko Inn Oyama eki Higashi guchi No.1 adalah penginapan semua majlis dengan bintang Kedudukan 2, yang terletak di kawasan Yuki daripada Oyama, Jepun. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 2nd daripada sejumlah hotel 2 di kawasan itu. Ciri-ciri penginapan Internet kelajuan tinggi, Pusat Kecantikan Tempat Letak Kereta dan kemudahan-kemudahan. Terdapat juga Pencapaian Warga kurang upaya. Perkhidmatan dan ciri-ciri penginapan yang lain termasuk Bar / ruangan Lounge, pendingin hawa dan Lif .

Bilik
Toyoko Inn Oyama eki Higashi guchi No.1 mempunyai 119 menyeronokan bilik dan kadar dari JPY 5980 kepada JPY 6980.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Oyama-shiyakusho dan Yuki-shiyakusho. Dengan Tochigi-shiyakusho Chikusei-shiyakusho dan dalam jarak yang singkat.

Apabila Oyama, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Yuki dan Koga, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Chikusei, Shimodate dan Sano juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Oyama.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Otels.com. Mencari kadar Toyoko Inn Oyama eki Higashi guchi No.1 dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Oyama ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Oyama Grand bintang 3 adalah berhampiran untuk Toyoko Inn Oyama eki Higashi guchi No.1. Juga dalam kawasan adalah Hotel Route-Inn Oyama dan Hotel Route-Inn Yuki itu. Untuk pilihan lain cuba Rindoko Royal Hotel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Toyoko Inn Oyama-eki Higashi-guchi No.1.

Toyoko Inn Oyama-eki Higashi-guchi No.1

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.4531s