Hotel > Australia > AlburyLavington > Albury Townhouse

 


  

Albury Townhouse

3.5 star hotel    461 Wilson Street  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Albury Townhouse

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


18th Kedudukan daripada 33 Albury hotel Booking.com
Semak Harga

 


cantik Albury Townhouse
Selamat datang ke Albury Townhouse 3.5bintang, penginapan bagus berhampiran Lavington dalam Albury, Australia. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 33 Albury dan berada di kedudukan nombor 18th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik
Albury Townhouse mempunyai 21 semua majlis bilik dan kadar dari AUD 105 kepada AUD 150.

Lokasi
Dengan hotel 33 dalam Albury dan Albury Townhouse bertaraf 18th, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Union Bridge dan Lincoln Causeway . Sawpit Bridge Kitcheners Bridge dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

Apabila Albury, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Lavington dan Wodonga, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Bandiana, Mitta Junction dan Bonegilla juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Albury.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Otels.com. Mencari kadar Albury Townhouse dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Albury ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Fountain Court Motor Inn Albury bintang 3.5 adalah berhampiran untuk Albury Townhouse. Juga dalam kawasan adalah Seaton Arms Motor Inn dan Quality Hotel On Olive Albury itu. Untuk pilihan lain cuba Comfort Inn & Suites Georgian yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Albury Townhouse.

Albury Townhouse

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2188s