Hotel > Australia > BairnsdaleLucknow > Bairnsdale Town Central Motel

 


  

Bairnsdale Town Central Motel

3.5 star hotel    164 Nicholson Street  4/5 "Cemerlang"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Bairnsdale Town Central Motel

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


5th Kedudukan daripada 11 Bairnsdale hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Bairnsdale Town Central Motel dalam Lucknow
Bairnsdale Town Central Motel adalah hotel penarikan yang mempunyai star rating 3.5. Hotel ini terletak di dalam kawasan Lucknow daripada Bairnsdale, Australia. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Ulasan tetamu purata 'Cemerlang' dengan skor pengguna 8. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 5th daripada sejumlah hotel 11 di kawasan itu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 12 dengan penempahan pada harga yang murah dari AUD 87 untuk AUD 165.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Bairnsdale Town Central Motel terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Linds Bridge dan Newlands Backwater. Lady Bay dan Mason Bay juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 5th dalam Bairnsdale.

Apabila Bairnsdale, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Lucknow dan Wy Yung, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Goon Nure, Paynesville Raymond Island dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Agoda. Mencari kadar Bairnsdale Town Central Motel dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Bairnsdale ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Comfort Inn Kansas City bintang 2 adalah berhampiran untuk Bairnsdale Town Central Motel. Juga dalam kawasan adalah Econo Lodge Kansas City dan Best Western Mitchell Motor In itu. Untuk pilihan lain cuba Comfort Inn Mitchell On Main yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Bairnsdale Town Central Motel.

Bairnsdale Town Central Motel

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2695s