Hotel > United Kingdom > LondonBermondsey > Tower Bridge Apartments London

 


  

Tower Bridge Apartments London

4 star hotel    168 Tower Bridge Road, Camberwell, London  2.5/5 "Sederhana"  (1 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Tower Bridge Apartments London

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


689th Kedudukan daripada 1078 London hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

 

Cari Bijak dan selesa Penginapan
Panduan Bagi bintang penginapan 4 dalam London, mencari lagi daripada Tower Bridge Apartments, penginapan terang berhampiran Bermondsey dalam United Kingdom. Daripada jumlah hotel 1078 dalam London, hotel ini kini menduduki tempat 689th berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah GBP 114 untuk GBP 396. Terdapat 19 cantik bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran The Den dan The Oval. Dengan Brit Oval Lambeth Palace dan dalam jarak yang singkat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Bermondsey dan Old Kent Road yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila London. Elephant and Castle, South East London dan Walworth juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat London.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Easytobook, Booking.com and Laterooms. Mencari kadar Tower Bridge Apartments dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di London ke kiri.

Hotel berhampiran Bermondsey
3 bintang Premier Inn London Tower Bridge dan House of Moli - London Bridge yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Think Bermondsey Street dan Bermondsey Square Hotel - A Bespoke Hotel adalah alternatif yang hebat berhampiran Tower Bridge Apartments.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Tower Bridge Apartments London. Tower Bridge Apartments London

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3438s