Hotel > Afrika Selatan > LadybrandMaseru > Top House Bed and Breakfast Ladybrand

 


  

Top House Bed and Breakfast Ladybrand

4 star hotel    1 Kerk Street  3.5/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Top House Bed and Breakfast Ladybrand

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 2 Ladybrand hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Bijak dan berfungsi Penginapan di Ladybrand
Top House Bed and Breakfast adalah harta terang dalam Ladybrand, Afrika Selatan berhampiran kawasan Maseru itu. Dengan penginapan menarik dan bintang Kedudukan 4, pastikan untuk membuat Top House Bed and Breakfast pilihan pertama anda. Ulasan tetamu purata 'Baik' dengan skor pengguna 7. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 2 Ladybrand dan berada di kedudukan nombor 1st keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 6 dengan penempahan pada harga yang murah dari ZAR 450 untuk ZAR 700.

kawasan tempatan perbandingan seperti Maseru dan Groothoek yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Ladybrand. Homeward, Morokashoek dan juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Ladybrand.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar Top House Bed and Breakfast dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Ladybrand ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Top House B&B bintang 4 adalah berhampiran untuk Top House Bed and Breakfast. Juga dalam kawasan adalah Black Mountain Leisure and Conference Hotel dan itu. Untuk pilihan lain cuba yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Top House Bed and Breakfast Ladybrand.

Top House Bed and Breakfast Ladybrand

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.4220s