Hotel > Australia > MelbourneSaint Kilda West > Tolarno Hotel Melbourne

 


  

Tolarno Hotel Melbourne

4 star hotel    42 fitzroy st  4.1/5 "Cemerlang"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Tolarno Hotel Melbourne

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


101st Kedudukan daripada 408 Melbourne hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Gembira Tolarno Hotel
Tolarno Hotel sesuai adalah penginapan4 bintang berhampiran Saint Kilda West dalam Melbourne, Australia. Ulasan tetamu purata 'Cemerlang' dengan skor pengguna 8.2. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Daripada jumlah hotel 408 dalam Melbourne, hotel ini kini menduduki tempat 101st berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 37 dengan penempahan pada harga yang murah dari AUD 135 untuk AUD 500.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran John Cribbes Footbridge dan Hoddle Bridge. Dengan Church Street Bridge Morell Bridge dan dalam jarak yang singkat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Saint Kilda West dan Saint Kilda yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. St Kilda, Windsor dan Prahran juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Melbourne.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Agoda. Mencari kadar Tolarno Hotel dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Melbourne ke kiri.

Hotel berhampiran Saint Kilda West
3 bintang Easystay Apartments Raglan Street dan Apartment2c Gramercy yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Easystay Motel dan Hotel Urban St Kilda adalah alternatif yang hebat berhampiran Tolarno Hotel.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Tolarno Hotel Melbourne. Tolarno Hotel Melbourne

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2344s