Hotel > Jepun > TokyoYodobashi > Tokyu Stay Nishi Shinjuku Tokyo

 


  

Tokyu Stay Nishi Shinjuku Tokyo

3 star hotel    Shinjuku-ku, Nishishinjuku 5-9-8  4.2/5 "Cemerlang"  (32 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Tokyu Stay Nishi Shinjuku Tokyo

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


77th Kedudukan daripada 652 Tokyo hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Tokyu Stay Nishi Shinjuku Gambaran Umum
Yodobashi adalah penginapan kepada Tokyu Stay Nishi Shinjuku diberi bintang nilai 3. Ia adalah cara yang julat-pertengahan untuk bermalam di Tokyo, Jepun. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Cemerlang' dengan skor pengguna 8.4 - menjadikannya pilihan mampu tetapi selesa. Ia juga kini menduduki tempat 77th daripada hotel 652 dalam Tokyo berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah JPY 9310 untuk JPY 14820. Terdapat 149 berfungsi tetapi menyenangkan bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Tokyu Stay Nishi Shinjuku terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Sumitomo Real Estate Shinjuku Oak Tower dan Tokyo Metropolitan Government Building 1. Shinjuku Sumitomo Building dan Shinjuku I-Land Tower juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 77th dalam Tokyo.

kawasan tempatan perbandingan seperti Yodobashi dan Shinjuku yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Tokyo. Nishi-okubo, Kakoicho dan Kami-takada juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Tokyo.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 5 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Tokyu Stay Nishi Shinjuku dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Tokyo ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Palace Studio Shinjuku Parkside bintang 3 adalah berhampiran untuk Tokyu Stay Nishi Shinjuku. Juga dalam kawasan adalah Shinjuku New City Hotel dan Hyatt Regency Tokyo itu. Untuk pilihan lain cuba Ascent Shinjuku Hotel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Tokyu Stay Nishi Shinjuku Tokyo. Tokyu Stay Nishi Shinjuku Tokyo

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2656s