Hotel > Australia > BrisbaneSpring Hill > Tinbilly Travellers Brisbane

 


  

Tinbilly Travellers Brisbane

1 star hotel    466 George Street  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Tinbilly Travellers Brisbane

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


145th Kedudukan daripada 223 Brisbane hotel Booking.com
Semak Harga

 


1 Bintang di Brisbane
Panduan Bagi bintang penginapan 1 dalam Brisbane, mencari lagi daripada Tinbilly Travellers, penginapan mudah tetapi menyeronokkan berhampiran Spring Hill dalam Australia. Daripada jumlah hotel 223 dalam Brisbane, hotel ini kini menduduki tempat 145th berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Tinbilly Travellers mempunyai 49 bijak bilik dan kadar dari AUD 26 kepada AUD 140.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Victoria Bridge dan Story Bridge. Dengan Captain Cook Bridge Brisbane Cricket Ground dan dalam jarak yang singkat.

Apabila Brisbane, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Spring Hill dan South Bank, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. West End, Normanby South Brisbane dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Otels.com. Mencari kadar Tinbilly Travellers dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Brisbane ke kiri.

Hotel berhampiran Spring Hill
1 bintang Base Brisbane Uptown dan Nomads Tinbilly yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Base Uptown dan Meriton Serviced Apartments- Herschel Street adalah alternatif yang hebat berhampiran Tinbilly Travellers.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Tinbilly Travellers Brisbane. Tinbilly Travellers Brisbane

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.1094s