Hotel > Kuwait > Kuwait CityAn Nuqrah > Times Square Suite Hotel Kuwait City

 


  

Times Square Suite Hotel Kuwait City

0 star hotel    Hawally Bin Khaldun Street  3.4/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Times Square Suite Hotel Kuwait City

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


21st Kedudukan daripada 49 Kuwait City hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Mudah tetapi berfungsi Penginapan berdekatan An Nuqrah
An Nuqrah adalah penginapan kepada Times Square Suite Hotel diberi bintang nilai 0. Ia adalah cara yang bijak untuk bermalam di Kuwait City, Kuwait. Tetamu memanggil 'Sederhana' penginapan dan memberi penarafan pengguna 6.9. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Ia juga kini menduduki tempat 21st daripada hotel 49 dalam Kuwait City berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 40 dengan penempahan pada harga yang murah dari KWD 29 untuk KWD 35.

Lokasi
Sebagai 21st yang paling popular dalam hotel Kuwait City terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Al Maqwa Mediumwave Transmitter, Tower East dan Al Maqwa Mediumwave Transmitter, Tower West1. Al Maqwa Mediumwave Transmitter, Tower West2 dan juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

Apabila Kuwait City, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti An Nuqrah dan Al Qadisiyah, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Ar Rawdah, Ash Sha`b An Nuzhah dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Booking.com, Agoda, Hotels.com and Laterooms. Mencari kadar Times Square Suite Hotel dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Kuwait City ke kiri.

Hotel berhampiran An Nuqrah
4 bintang Palazzo Hotel dan Hawthorn Hotel & Suites yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Continental Hawally Hotel dan Times Square Residence adalah alternatif yang hebat berhampiran Times Square Suite Hotel.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Times Square Suite Hotel Kuwait City.

Times Square Suite Hotel Kuwait City

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.1875s