Hotel > Perancis > La Chapelle-en-ServalPontarme > Tiara Château Hôtel Mont Royal Chantilly La Chapelle-en-Serval

 


  

Tiara Château Hôtel Mont Royal Chantilly La Chapelle-en-Serval

4 star hotel    Route De Plailly  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Tiara Château Hôtel Mont Royal Chantilly La Chapelle-en-Serval

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 1 La Chapelle-en-Serval hotel Booking.com
Semak Harga

 


tandingan Penginapan berdekatan Pontarme
Tiara Château Hôtel Mont Royal Chantilly adalah penginapan julat-pertengahan dengan bintang Kedudukan 4, yang terletak di kawasan Pontarme daripada La Chapelle-en-Serval, Perancis. Ia juga kini menduduki tempat 2nd daripada hotel 1 dalam La Chapelle-en-Serval berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Tiara Château Hôtel Mont Royal Chantilly mempunyai 109 bijak dan berfungsi bilik dan kadar dari EUR 162 kepada EUR 694.

Lokasi
Dengan hotel 1 dalam La Chapelle-en-Serval dan Tiara Château Hôtel Mont Royal Chantilly bertaraf 2nd, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Paris North - Villepinte Exhibition Centre dan Saint Assise transmitter, mast 1 . Saint Assise transmitter, mast 3 Saint Assise transmitter, mast 2 dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

kawasan tempatan perbandingan seperti Pontarme dan Survilliers yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Thiers-sur-Theve, Orry-la-Ville dan Saint-Witz juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat La Chapelle-en-Serval.

Bandingkan laman hotel 3 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Tiara Château Hôtel Mont Royal Chantilly. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com, Otels.com and Getaroom. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan La Chapelle-en-Serval ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Tiara Chateau Hotel Mont Royal bintang 4 adalah berhampiran untuk Tiara Château Hôtel Mont Royal Chantilly. Juga dalam kawasan adalah Hôtel Des Trois Hiboux dan Mercure Paris Nord Saint Witz Hotel itu. Untuk pilihan lain cuba Hôtel Premier Seh yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Tiara Château Hôtel Mont Royal Chantilly La Chapelle-en-Serval.

Tiara Château Hôtel Mont Royal Chantilly La Chapelle-en-Serval

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3125s