Hotel > United Kingdom > St AlbansPark Street > Thistle St Albans

 


 



 

Thistle St Albans

4 star hotel    Watford Road  3.9/5 "Baik"  (5 Ulasan)



Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Thistle St Albans

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


3rd Kedudukan daripada 9 St Albans hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Thistle St Albans Gambaran Umum
Thistle St Albans adalah penginapan cemerlang dengan bintang Kedudukan 4, yang terletak di kawasan Park Street daripada St Albans, United Kingdom. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Baik' dengan skor pengguna 7.8 - menjadikannya pilihan tandingan. Daripada jumlah hotel 9 dalam St Albans, hotel ini kini menduduki tempat 3rd berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 111 dengan penempahan pada harga yang murah dari GBP 44.85 untuk GBP 119.

Lokasi
Dengan hotel 9 dalam St Albans dan Thistle St Albans bertaraf 3rd, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Matralford dan Bushey Hall . Saffron Green Mediumwave Transmitter, Mast 1 Vicarage Road dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

Apabila St Albans, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Park Street dan Garston, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Leavesden Green, Aldenham dan Bernards Heath juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat St Albans.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Agoda and Otels.com. Mencari kadar Thistle St Albans dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di St Albans ke kiri.

Hotel berhampiran Park Street
3 bintang Premier Inn St. Albans/Bricket Wood dan St Michael's Manor Hotel - St Albans yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Sopwell House Hotel dan Premier Inn Watford North adalah alternatif yang hebat berhampiran Thistle St Albans.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Thistle St Albans.





Thistle St Albans

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.4688s