Hotel > Vietnam > Ho Chi MinhXom Ong Doi (1) > Thien Ngan Hotel Ho Chi Minh

 


  

Thien Ngan Hotel Ho Chi Minh

0 star hotel    214 Nguyen Trai Street, Nguyen Cu Trinh Ward, District 1  3/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Thien Ngan Hotel Ho Chi Minh

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


483rd Kedudukan daripada 653 Ho Chi Minh hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Fungsi Penginapan berdekatan Xom Ong Doi (1)
Thien Ngan Hotel 0 bintang adalah penginapan mudah tetapi berfungsi dalam Xom Ong Doi (1), dalam Ho Chi Minh, Vietnam. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Ulasan tetamu purata 'Sederhana' dengan skor pengguna 5.9. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 483rd daripada sejumlah hotel 653 di kawasan itu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 15 dengan penempahan pada harga yang murah dari VND 25 untuk VND .

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Thien Ngan Hotel terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk So Lao Dong dan San Van Dong Vuon Tao Dan. Rex hotel-movie theater dan Uy Ban Nhan Dan TP HCM juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 483rd dalam Ho Chi Minh.

kawasan tempatan perbandingan seperti Xom Ong Doi (1) dan Tan Chanh yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Ho Chi Minh. Khanh Hoi, Cho Lon dan Chanh Hung juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Ho Chi Minh.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Agoda. Mencari kadar Thien Ngan Hotel dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Ho Chi Minh ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Phuoc Loc Tho 2 Hotel bintang 2 adalah berhampiran untuk Thien Ngan Hotel. Juga dalam kawasan adalah Phuoc Loc Tho 1 Hotel dan Caesar Hotel itu. Untuk pilihan lain cuba An Dong Center Hotel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Thien Ngan Hotel Ho Chi Minh. Thien Ngan Hotel Ho Chi Minh

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2188s