Hotel > Yunani > ChaniaMakrys Tichos > Theos Village Apartments Chania

 


  

Theos Village Apartments Chania

0 star hotel    Main Street  4.5/5 "Pinggiran Bandar"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Theos Village Apartments Chania

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


11th Kedudukan daripada 195 Chania hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Theos Village Apartments Gambaran Umum
Selamat datang ke Theos Village Apartments 0bintang, penginapan mampu berhampiran Makrys Tichos dalam Chania, Yunani. Tetamu memanggil 'Pinggiran Bandar' penginapan dan memberi penarafan pengguna 9. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Tetamu Huno.com dalam kedudukan 11th daripada sejumlah hotel 195 di kawasan itu.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah EUR 32 untuk EUR 79. Terdapat 47 1fungsi bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Theos Village Apartments terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Maritime museum dan Faliron. Kaminadha dan Ormos Kalathas juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 11th dalam Chania.

kawasan tempatan perbandingan seperti Makrys Tichos dan Dharatsos yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Chania. SFakianalion, Makris Toikhos dan Haji Yelasi juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Chania.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Theos Village Apartments dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Chania ke kiri.

Hotel berhampiran Makrys Tichos
3 bintang Folia Studios Apts dan Kyriaki Hotel yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Rainbow Apartments dan Elma's Dream Apartments & Villas adalah alternatif yang hebat berhampiran Theos Village Apartments.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Theos Village Apartments Chania. Theos Village Apartments Chania

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2813s