Hotel > Laos > Vang ViengBan Khouaphan > Thavisouk & Resort Vang Vieng

 


  

Thavisouk & Resort Vang Vieng

3 star hotel    Ban Muangsong  3.6/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Thavisouk & Resort Vang Vieng

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


30th Kedudukan daripada 85 Vang Vieng hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Thavisouk Hotel & Resort Gambaran Umum
Thavisouk Hotel & Resort adalah penginapan pemotongan dengan bintang Kedudukan 3, yang terletak di kawasan Ban Khouaphan daripada Vang Vieng, Laos. Pernilaian 3 bintang dan dengan 'Baik' Kedudukan tetamu 7.3, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik sangat selesa. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 30th daripada sejumlah hotel 85 di kawasan itu. Penginapan selesa menikmati beberapa kemudahan gembira seperti Tempat Letak Kereta dan Internet kelajuan tinggi. Untuk kemudahan, Perkhidmatan Bilik dan perkhidmatan ulang-alik lapangan terbang disediakan untuk para tetamu. Terdapat juga Cucian Kering, Pembantu Kunjungan dan pendingin hawa disediakan semasa masa anda di Thavisouk Hotel & Resort.

Bilik
Thavisouk Hotel & Resort mempunyai 77 pertengahan tetapi sangat bagus bilik dan kadar dari LAK 25 kepada LAK 30.

Apabila Vang Vieng, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Ban Khouaphan dan Ban Hat Douei, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Ban Naken, Ban Houayngam dan Ban Nagna (1) juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Vang Vieng.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Agoda and Otels.com. Mencari kadar Thavisouk Hotel & Resort dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Vang Vieng ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Sanachai Guest House bintang 2 adalah berhampiran untuk Thavisouk Hotel & Resort. Juga dalam kawasan adalah Vangvieng Resort dan Diamond Villa itu. Untuk pilihan lain cuba Villa Vang Vieng Riverside yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Thavisouk & Resort Vang Vieng. Thavisouk & Resort Vang Vieng

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2344s