Hotel > Cyprus > Ayia NapaAyia Thekla > Thalassines Beach Villas Ayia Napa

 


  

Thalassines Beach Villas Ayia Napa

0 star hotel    77, Ayia Thekla Avenue Sotira Village  2.5/5 "Sederhana"  (10 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Thalassines Beach Villas Ayia Napa

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


25th Kedudukan daripada 99 Ayia Napa hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Thalassines Beach Villas Gambaran Umum
Selamat datang ke Thalassines Beach Villas 0bintang, penginapan 4fungsi berhampiran Ayia Thekla dalam Ayia Napa, Cyprus. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Sederhana' dengan skor pengguna 5 - menjadikannya pilihan mampu. Daripada jumlah hotel 99 dalam Ayia Napa, hotel ini kini menduduki tempat 25th berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Thalassines Beach Villas mempunyai 10 fungsi bilik dan kadar dari EUR 220 kepada EUR 643.5.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Othello's Tower dan Cape Greco Mediumwave Transmitter, Antenna Array, Mast 1. Dengan Cape Greco Mediumwave Transmitter, Antenna Array, Mast 2 Cape Greco Mediumwave Transmitter, Antenna Array, Mast 3 dan dalam jarak yang singkat.

Apabila Ayia Napa, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Ayia Thekla dan Ayios Efstathios, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Liopetri, Paralimni dan Dherinia juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Ayia Napa.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Thalassines Beach Villas dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Ayia Napa ke kiri.

Hotel berhampiran Ayia Thekla
3 bintang Thalassines Villas Hotel dan Loutsiana II Hotel Apts yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Cosmelenia Hotel Apartments dan Loutsiana II Deluxe Apartments adalah alternatif yang hebat berhampiran Thalassines Beach Villas.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Thalassines Beach Villas Ayia Napa. Thalassines Beach Villas Ayia Napa

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2656s