Hotel > Afrika Selatan > JohannesburgRhodesfield > Terrylin Guesthouse and Backpackers Hostel Johannesburg

 


  

Terrylin Guesthouse and Backpackers Hostel Johannesburg

0 star hotel    2 Halifax Street  3.7/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Terrylin Guesthouse and Backpackers Hostel Johannesburg

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


104th Kedudukan daripada 288 Johannesburg hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Mampu Penginapan berdekatan Rhodesfield
Selamat datang ke Terrylin Guesthouse and Backpackers Hostel 0bintang, penginapan 4fungsi berhampiran Rhodesfield dalam Johannesburg, Afrika Selatan. Pernilaian 0 bintang dan dengan 'Baik' Kedudukan tetamu 7.4, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik fungsi. Ia juga kini menduduki tempat 104th daripada hotel 288 dalam Johannesburg berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah ZAR 350 untuk ZAR 560. Terdapat 6 bijak bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Dengan hotel 288 dalam Johannesburg dan Terrylin Guesthouse and Backpackers Hostel bertaraf 104th, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Bedfordview Mediumwave Transmitter, Mast 3 dan Bedfordview Mediumwave Transmitter, Mast 2 . Johannesburg Stock Exchange Bedfordview Mediumwave Transmitter, Mast 1 dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

kawasan tempatan perbandingan seperti Rhodesfield dan Kempton Park yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Johannesburg. Spartan, Bonaero Park dan Isando juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Johannesburg.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Agoda. Mencari kadar Terrylin Guesthouse and Backpackers Hostel dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Johannesburg ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Airport Inn Bed and Breakfast bintang 3 adalah berhampiran untuk Terrylin Guesthouse and Backpackers Hostel. Juga dalam kawasan adalah Emerald Backpackers dan Premier Hotel O.R. Tambo itu. Untuk pilihan lain cuba Protea Hotel OR Tambo Airport yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Terrylin Guesthouse and Backpackers Hostel Johannesburg. Terrylin Guesthouse and Backpackers Hostel Johannesburg

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2344s