Hotel > Jepun > ChatanShido > Terrace Garden Mihama Resort Chatan

 


  

Terrace Garden Mihama Resort Chatan

3 star hotel    Mihama 2-5-18  4.3/5 "Cemerlang"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Terrace Garden Mihama Resort Chatan

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 7 Chatan hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Menyegarkan Terrace Garden Mihama Resort
Terrace Garden Mihama Resort adalah harta mudah tetapi menyeronokkan dalam Chatan, Jepun berhampiran kawasan Shido itu. Dengan penginapan bijak dan selesa dan bintang Kedudukan 3, pastikan untuk membuat Terrace Garden Mihama Resort pilihan pertama anda. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Ulasan tetamu purata 'Cemerlang' dengan skor pengguna 8.6. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 7 Chatan dan berada di kedudukan nombor 1st keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 14 dengan penempahan pada harga yang murah dari JPY 15000 untuk JPY 31000.

Lokasi
Dengan hotel 7 dalam Chatan dan Terrace Garden Mihama Resort bertaraf 1st, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Chatan-choyakuba dan Kitanakagusuku-sonyakuba . Kadena-choyakuba Ginowan-shiyakusho dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

Apabila Chatan, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Shido dan Fuenzan, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Yoshihara, Kuwae Sakugawa dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Agoda. Mencari kadar Terrace Garden Mihama Resort dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Chatan ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk The Beach Tower of Okinawa bintang 4 adalah berhampiran untuk Terrace Garden Mihama Resort. Juga dalam kawasan adalah Vessel Hotel Campana Okinawa dan Hotel Hamby Resort itu. Untuk pilihan lain cuba Superior yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Terrace Garden Mihama Resort Chatan.

Terrace Garden Mihama Resort Chatan

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2188s