Hotel > Kuwait > Kuwait CityAsh Sha`b > Terrace Furnished Apartments- Hawally 1 Kuwait City

 


  

Terrace Furnished Apartments- Hawally 1 Kuwait City

0 star hotel    Hawally area,AL muthana St Building N.1  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Terrace Furnished Apartments- Hawally 1 Kuwait City

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


29th Kedudukan daripada 49 Kuwait City hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


1Fungsi Penginapan di Kuwait City
Panduan Bagi bintang penginapan 0 dalam Kuwait City, mencari lagi daripada Terrace Furnished Apartments Hawally 1, penginapan 4fungsi berhampiran Ash Sha`b dalam Kuwait. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 5 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Sederhana' untuk penginapan di seluruh Kuwait. Daripada jumlah hotel 49 dalam Kuwait City, hotel ini kini menduduki tempat 29th berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Terrace Furnished Apartments Hawally 1 mempunyai 58 mampu bilik dan kadar dari KWD 40 kepada KWD 30.

Lokasi
Sebagai 29th yang paling popular dalam hotel Kuwait City terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Al Maqwa Mediumwave Transmitter, Tower East dan Al Maqwa Mediumwave Transmitter, Tower West1. Al Maqwa Mediumwave Transmitter, Tower West2 dan juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

Apabila Kuwait City, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Ash Sha`b dan Hawalli, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. An Nuqrah, Al Qadisiyah dan Ad Da`iyah juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Kuwait City.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Agoda. Mencari kadar Terrace Furnished Apartments Hawally 1 dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Kuwait City ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Terrace Furnished Apartments- Hawally 2 bintang 0 adalah berhampiran untuk Terrace Furnished Apartments Hawally 1. Juga dalam kawasan adalah Hawthorn Hotel & Suites dan Costa Del Sol Hotel itu. Untuk pilihan lain cuba Mirage Suites Hotel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Terrace Furnished Apartments- Hawally 1 Kuwait City.

Terrace Furnished Apartments- Hawally 1 Kuwait City

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 1.5938s