Hotel > Nepal > KathmanduThamel > Hotel Tayoma Kathmandu

 


  

Hotel Tayoma Kathmandu

2 star hotel    JP Road - Thamel  3.6/5 "Baik"  (9 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel Tayoma Kathmandu

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


68th Kedudukan daripada 305 Kathmandu hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Hotel Tayoma Gambaran Umum
Panduan Bagi bintang penginapan 2 dalam Kathmandu, mencari lagi daripada Hotel Tayoma, penginapan 4fungsi berhampiran Thamel dalam Nepal. Tetamu memanggil 'Baik' penginapan dan memberi penarafan pengguna 7.2. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Tetamu Huno.com dalam kedudukan 68th daripada sejumlah hotel 305 di kawasan itu.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah NPR 17.5 untuk NPR 100. Terdapat 46 mampu tetapi selesa bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

kawasan tempatan perbandingan seperti Thamel dan Chhetrapati yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Kathmandu. Paknajol, Dhobichaur dan Kaldhara juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Kathmandu.

Bandingkan laman hotel 4 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Hotel Tayoma. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda and Hotels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Kathmandu ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Hotel Nepalaya bintang 3 adalah berhampiran untuk Hotel Tayoma. Juga dalam kawasan adalah Hotel Lai Lai Pvt Ltd dan Gaju Suite itu. Untuk pilihan lain cuba Hotel Manang yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel Tayoma Kathmandu. Hotel Tayoma Kathmandu

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2344s