Hotel > Thailand > ChumphonBan Bang Mak (1) > Tanisa Resort Chumphon

 


  

Tanisa Resort Chumphon

3 star hotel    87 Moo 10, Uthumpon Rd,Tambon Natoong, Muang  4/5 "Cemerlang"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Tanisa Resort Chumphon

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


6th Kedudukan daripada 33 Chumphon hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Tanisa Resort dalam Ban Bang Mak (1)
Tanisa Resort adalah harta penarikan dalam Chumphon, Thailand berhampiran kawasan Ban Bang Mak (1) itu. Dengan penginapan bersantai dan bintang Kedudukan 3, pastikan untuk membuat Tanisa Resort pilihan pertama anda. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 8.1 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Cemerlang' untuk penginapan di seluruh Thailand. Ia juga kini menduduki tempat 6th daripada hotel 33 dalam Chumphon berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah THB 940 untuk THB 1030. Terdapat 40 menyegarkan bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Tanisa Resort terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Ao Thung Kham dan Ao Muang. Ao Thong Khrok dan juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 6th dalam Chumphon.

Apabila Chumphon, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Ban Bang Mak (1) dan Ban Nong Thong Kham, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Ban Khu Khut (1), Ban Phuang (1) dan Ban Tha Yang juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Chumphon.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Agoda. Mencari kadar Tanisa Resort dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Chumphon ke kiri.

Hotel berhampiran Ban Bang Mak (1)
2 bintang Dawrerng Hotel dan Sook San Guesthouse yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Siam Dreams Guesthouse dan Nana Buri Hotel adalah alternatif yang hebat berhampiran Tanisa Resort.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Tanisa Resort Chumphon.

Tanisa Resort Chumphon

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2188s