Hotel > Indonesia > Nusa LembonganLembongan > Tamarind Beach Bungalow Nusa Lembongan

 


  

Tamarind Beach Bungalow Nusa Lembongan

3 star hotel    Tamarind Beach  3.2/5 "Sederhana"  (1 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Tamarind Beach Bungalow Nusa Lembongan

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


10th Kedudukan daripada 7 Nusa Lembongan hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


3 Bintang di Nusa Lembongan
Tamarind Beach Bungalow adalah hotel julat-pertengahan terletak di Nusa Lembongan Indonesia dengan bintang Kedudukan 3. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Sederhana' dengan skor pengguna 6.5 - menjadikannya pilihan gembira. Daripada jumlah hotel 7 dalam Nusa Lembongan, hotel ini kini menduduki tempat 10th berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 14 dengan penempahan pada harga yang murah dari IDR 34.5 untuk IDR 225.

Lokasi
Dengan hotel 7 dalam Nusa Lembongan dan Tamarind Beach Bungalow bertaraf 10th, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Pantai Timur dan Pantai Barat . Labuhan Sait dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

Apabila Nusa Lembongan, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Lembongan dan Toyapakeh, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Banjar Pesurungan, Banjar Kanginan Banjar Karangdadi dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Bandingkan laman hotel 5 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Tamarind Beach Bungalow. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com and Laterooms. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Nusa Lembongan ada ke kiri.

Hotel berhampiran Lembongan
2 bintang Rigils Lembongan Bungalows & Spa dan Song Lambung Beach Hut yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Bay Shore Huts dan Lembongan Island Villas adalah alternatif yang hebat berhampiran Tamarind Beach Bungalow.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Tamarind Beach Bungalow Nusa Lembongan.

Tamarind Beach Bungalow Nusa Lembongan

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.1250s