Hotel > Hungary > SiófokBalatonszabadi Furdotelep > Hotel Szabadi Siófok

 


  

Hotel Szabadi Siófok

3 star hotel    Szent László utca 145  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel Szabadi Siófok

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


22nd Kedudukan daripada 107 Siófok hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


3 Bintang di Siófok
Hotel Szabadi 3 bintang adalah penginapan menarik dalam Balatonszabadi Furdotelep, dalam Siófok, Hungary. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Sederhana' dengan skor pengguna 5 - menjadikannya pilihan dicemburui. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 22nd daripada sejumlah hotel 107 di kawasan itu. Kemudahan termasuk Haiwan Bela Mesra dan Tempat Letak Kereta disediakan untuk tetamu bilik di Hotel Szabadi. Juga disediakan Pembantu Kunjungan dan Bilik Bebas-Rokok. Tetamu juga boleh menggunakan Excursions, kabel TV dan TV, semua yang boleh didapati sepanjang penginapan anda.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 29 dengan penempahan pada harga yang murah dari HUF untuk HUF .

Apabila Siófok, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Balatonszabadi Furdotelep dan Sosto, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Partfoledulo, Kulsohegy dan Halasitanya juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Siófok.

Bandingkan laman hotel 3 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Hotel Szabadi. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Siófok ada ke kiri.

Hotel berhampiran Balatonszabadi Furdotelep
0 bintang Galerius Park dan Crystal Panzió yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Susanne Panzió dan Hotel Stella adalah alternatif yang hebat berhampiran Hotel Szabadi.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel Szabadi Siófok. Hotel Szabadi Siófok

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2383s