Hotel > Mesir > TabaWasit > Swisscare Nuweiba Resort Hotel Taba

 


  

Swisscare Nuweiba Resort Hotel Taba

3 star hotel    P O Box 13, 5 The Corniche  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Swisscare Nuweiba Resort Hotel Taba

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


6th Kedudukan daripada 10 Taba hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Pemotongan Penginapan berdekatan Wasit
Panduan Bagi bintang penginapan 3 dalam Taba, mencari lagi daripada Swisscare Nuweiba Resort Hotel, penginapan selesa berhampiran Wasit dalam Mesir. Ulasan tetamu purata 'Sederhana' dengan skor pengguna 5. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 10 Taba dan berada di kedudukan nombor 6th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu. Ciri-ciri penginapan Pusat Perniagaan, Restoran Perkhidmatan Bilik dan kemudahan-kemudahan. Terdapat juga Internet kelajuan tinggi. Terdapat juga kolam renang, Tempat Letak Kereta dan Haiwan Bela Mesra disediakan semasa masa anda di Swisscare Nuweiba Resort Hotel.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 48 dengan penempahan pada harga yang murah dari EGP 50 untuk EGP 140.

Apabila Taba, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Wasit dan Nueiba Mezeina, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Nueiba, Ad Durrah dan Dahab juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Taba.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Swisscare Nuweiba Resort Hotel dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Taba ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Elaria Beach Resort Nuweiba bintang 4 adalah berhampiran untuk Swisscare Nuweiba Resort Hotel. Juga dalam kawasan adalah Nakhil Inn And Dream dan Ciao Hotel itu. Untuk pilihan lain cuba Hilton Nuweiba Coral Resort yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Swisscare Nuweiba Resort Hotel Taba.

Swisscare Nuweiba Resort Hotel Taba

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3281s