Hotel > United Kingdom > DurhamShincliffe > Swallow Three Tuns Hotel Durham

 


  

Swallow Three Tuns Hotel Durham

3 star hotel    New Elvet  3.5/5 "Baik"  (215 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Swallow Three Tuns Hotel Durham

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


8th Kedudukan daripada 24 Durham hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Menarik Penginapan di Durham
Panduan Terletak di kawasan yang Shincliffe daripada Durham, United Kingdom, Swallow Three Tuns Hotel adalah bagus3 bintang penginapan. Tetamu memanggil 'Baik' penginapan dan memberi penarafan pengguna 7. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Ia juga kini menduduki tempat 8th daripada hotel 24 dalam Durham berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah GBP 65 untuk GBP 199. Terdapat 50 gembira bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Swallow Three Tuns Hotel terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Beamish Museum dan Pockerley Pele. Burnhope Transmitting Station dan Wrekenton transmitter, Mast West juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 8th dalam Durham.

Apabila Durham, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Shincliffe dan Sheepscar, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Sunderland Bridge, Croxdale dan Brandon juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Durham.

Bandingkan laman hotel 5 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Swallow Three Tuns Hotel. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com, Otels.com and Laterooms. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Durham ada ke kiri.

Hotel berhampiran Shincliffe
4 bintang Durham Marriott Hotel Royal County dan Durham Castle yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Gadds Town House dan Durham City Apartment Freemans Quay adalah alternatif yang hebat berhampiran Swallow Three Tuns Hotel.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Swallow Three Tuns Hotel Durham.

Swallow Three Tuns Hotel Durham

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2813s