Hotel > Argentina > CórdobaAlta Cordoba > Hotel Sussex Córdoba

 


  

Hotel Sussex Córdoba

3 star hotel    San Jerónimo 125  2/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel Sussex Córdoba

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


30th Kedudukan daripada 77 Córdoba hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 

Cari Semua majlis Penginapan
Hotel Sussex 3 bintang adalah penginapan pemilihan dalam Alta Cordoba, dalam Córdoba, Argentina. Ulasan tetamu purata 'Sederhana' dengan skor pengguna 4. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Ia juga kini menduduki tempat 30th daripada hotel 77 dalam Córdoba berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 110 dengan penempahan pada harga yang murah dari ARS 74 untuk ARS 82.22.

Apabila Córdoba, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Alta Cordoba dan Villa Revol, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. San Vicente, Santa Isabel dan Rodriguez del Busto juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Córdoba.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar Hotel Sussex dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Córdoba ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Interplaza Hotel bintang 5 adalah berhampiran untuk Hotel Sussex. Juga dalam kawasan adalah CORDOBA PLAZA INTERNATIONAL dan Gran Hotel Dora Cordoba itu. Untuk pilihan lain cuba Windsor Hotel & Tower yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel Sussex Córdoba. Hotel Sussex Córdoba

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.5625s